Welkom bij

Partytools Spijkenisse

 

Huur een ballonpilaar

Versier uw feest of evenement met onze exclusieve ballonpilaren! Onze ballonpilaren zijn erg leuke decoratie voor ieder evenement of feest! Onze ballonpilaar kunnen zowel binnen als buiten neergezet worden. Uiteraard kunnen we de ballonpilaren in ieder gewenst thema leveren! Wij passen de ballonnen aan in diverse stijlen en thema's. Uiteraard kunnen wij de ballonnen ook voorzien van een bedrukking, bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam. Wilt u een ballonpilaar huren? Neem dan contact met ons op!

Ballonpilaar & Transport

Wij leveren de ballonpilaren in heel Nederland en België, tegen een voordelig tarief! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Ballonpilaar & Extra's

Voor de gehele aankledig van uw evenement kunt u bij ons terecht! Wat dacht u van een echte rode loper inclusief afzetpalen om uw feest net wat exclusiever te maken?! Ook partytenten, terraswarmers, statafels, tafels en stoelen kunt u bij ons huren! En wat dacht u van al het glaswerk, serviesgoed en bestek?!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Copyright © 2018 Manieu Internet Services