Welkom bij

Partytools Spijkenisse

 

De koude en donkere dagen komen er weer aan! Wat is er leuker om samen met al uw vrienden en familie bij een knisperend vuurtje een glaasje gluhwein te drinken? Wij leveren heerlijke warme gluhwein inclusief een leuk uitziende glühweinkraam voor op uw evenement!

Gluhwein

Glühwein betekent letterlijk gloeiwijn en is een alcoholische drank, die in het midden van Europa vooral in de periode rond de kerst gedronken wordt. Glühwein is gemaakt van rode of witte wijn, die verwarmd wordt met kaneel, kruidnagel, steranijs en citrusschillen. Het kan eventueel gezoet worden met suiker of honing. De drank wordt warm gedronken, echter mag de drank niet koken omdat de alcohol dan verdampt. Glühwein heeft een alcoholpercentage van ongeveer 13%.

Gluhwein & Gluhweinkraam

Wij verhuren een glühweinkraam inclusief apparatuur en alle voedingswaren voor de glühwein. De kraam ziet er leuk uit en geeft een echte sfeer op uw evenement. Onze glühwein is van zeer goede kwaliteit en zal zeker in de smaak vallen bij al uw gasten!

Gluhwein & Personeel

Heeft u geen zin om tijdens uw evenement zelf achter de kraam te staan? Wij leveren ook professioneel personeel! Ons personeel is zeer professioneel en zal al uw klanten voorzien van een heerlijk glaasje glühwein en zal zorgen dat uw evenement een succes wordt! Wilt u meer weten over ons personeel? Neem dan contact met ons op!

Gluhwein & Transport

Wij leveren de kraam en alle voedingswaren tegen een voordelig tarief in heel Nederland en België! De totale transport prijzen worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij voordelige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Voor meer informatie, tarieven, of een offerte neem contact met ons op!

Copyright © 2018 Manieu Internet Services