Welkom bij

Partytools Spijkenisse

 

Bent u op zoek naar iets origineels op uw evenement als lunch? Of ter promotie van uw bedrijf tijdens een beurs? Wat dacht u van een hotdogmachine? Onze hotdogmachines zijn echt Amerikaans en zullen veel bekijks geven!

Hotdogmachine & Voedingswaren

Uiteraard leveren wij ook bij de hotdogmachine de voedingswaren. Zo hebben wij de broodjes, de worsten en 3 soorten sauzen namelijk, curry, ketchup en mosterd!

Hotdogmachine & Transport

Wij begrijpen dat u geen tijd hebt om de hotdogmachine zelf op te halen, daarom bieden wij tegen een voordelig tarief het transport voor al uw spullen aan. We leveren alle spullen voor uw deur af. De kosten voor het transport wordt berekend over de totale afstand die wij af moeten leggen. Voor sommige locaties hebben wij gunstigere tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Hotdogmachine & Ander Apparatuur

U kunt ook de hotdogmachine in combinatie met andere apparatuur huren! Zo hebben wij ook suikerspinmachines en popcornmachines te huur! Uiteraard worden de prijzen voordeliger als u meerdere apparaten in één keer huurt!

Hotdogmachine & Personeel

Wilt u liever niet zelf achter de hotdogmachine staan? U kunt bij ons ook professioneel personeel huren! Ons personeel zal alles op de juiste locaties klaarzetten en zal met veel zorg de producten maken voor u en uw gasten! Zo hebt u geen zorgen en kunt u ook gaan genieten!

Voor meer informatie, tarieven, of een offerte neem contact met ons op!

Copyright © 2018 Manieu Internet Services