Welkom bij

Partytools Spijkenisse

 

Koek & Zopie Kraam

De koude winterdagen staan weer voor de deur! Een tijd vol sfeer en gezelligheid! Op Partytools kunt u nu een exclusieve Koek & Zopie Kraam huren voor uw evenement! De kraam kan apart of inclusief verse soep, bijvoorbeeld erwtensoep, glühwein en/of warme chocolademelk, met of zonder slagroom, gehuurd worden!

Koek & Zopie

Waar komt eigenlijk de term koek & zopie vandaan? In de 17e t/m de 19e eeuw bestond zopie uit een mengsel van bockbier en rum. Door aan dit mengsel eieren, kaneel en kruidnagelen toe te voegen en vervolgens te verwarmen, ontstaat zopie. Later, in de 20e eeuw werd in een koek-en-zopie-tentje vaak warme punch verkocht.
Tegenwoordig worden er voornamelijk warme chocolademelk, snert en/of glühwein verkocht.

Transport & Personeel

Wij leveren de kraam in heel Nederland en België, tegen een voordelig tarief! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt! Naast het transport bieden wij ook professioneel personeel aan! Ons personeel zullen al uw gasten voorzien van een heerlijke lekkernij, zo is uw evenement gegarandeerd een succes!

Bent u geïnteresseerd in de Koek & Zopie Kraam? Neem dan contact met ons op!

Copyright © 2018 Manieu Internet Services