Welkom bij

Partytools Spijkenisse

 

Wilt u de gasten op uw evenement of bezoekers van uw stand een originele verrassing aanbieden? Wat dacht u van een versgebakken stroopwafel? Het professionele personeel van Partytools bakt voor uw gasten en bezoekers in een mum van tijd een overheerlijke verse en bovenal warme stroopwafel. Het authentieke uiterlijk van de stroopwafelkraam en de stroopwafels zelf zorgen voor een gezellige en unieke oer-Hollandse sfeer. De ervaring leert dat bezoekers al van verre enthousiast raken van de geur van zoete stroop en gebakken wafels, waardoor de stroopwafelkraam een ideale publiekstrekker is. Ook op besloten feesten zijn de verse stroopwafels natuurlijk ontzettend populair.

De Oud-Hollandse stroopwafelkraam

Het is natuurlijk erg aantrekkelijk als uw gasten worden verwend met een verse, warme stroopwafel vanuit een stroopwafelkraam met een authentieke oud-Hollandse uitstraling. Daarom hebben wij een mooie Hollandse marktkraam, waarmee we door het formaat, met 3 personeelsleden, maar liefst een productie van 600 stroopwafels per uur kunnen halen. Ideaal dus voor beurzen, festivals en andere grote evenementen.

De stroopwafelkar

Onze unieke stroopwafelkar is klein en neemt zodoende niet teveel ruimte in op uw beursstand, in uw winkel of bij uw feestje. De stroopwafelkar is makkelijk te verrijden en is demontabel waardoor hij door deuropeningen past van 85cm!

De stroopwafelfiets

Ons unieke nieuwe concept is een mooie bakfiets die wij hebben omgebouwd tot een stroopwafelkraam! Een originele en stijlvolle manier om uw gasten te voorzien van een heerlijke verse, warme stroopwafel! De stroopwafelfiets wordt geleverd inclusief benodigdheden en een van onze ervaren stroopwafelbakkers.

Het stroopwafelkraampje

De makkelijk demontabele stroopwafelkraam is ideaal voor iedere locatie. Omdat deze kraam in kleine delen te vervoeren is, is het geschikt voor elk denkbaar feest of evenement. Deze kraam is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en is ook eenvoudig te personaliseren. Vaak wordt natuurlijk de Hollandse versie gebruikt!

Nostalgische winterkraam

De winterkraam heeft een sfeervolle uitstraling, leuk voor elk winters feest! Serveer heerlijke verse poffertjes vanuit deze nostalgische houten kraam. Combineer met een van onze leuke concepten!

Voor meer informatie, tarieven, of een offerte neem contact met ons op.

 

Copyright © 2018 Manieu Internet Services