Welkom bij

Partytools Spijkenisse

 

De koude dagen komen er weer aan en wat is er dan leuker om uw gasten te voorzien van een lekkere kop warme chocolademelk op uw evenement? Wij verhuren een echt authentieke kraam inclusief warme chocolademelk die het erg goed zal doen op uw evenement!

Warme Chocolademelkkraam & Chocolademelk

Bij een bestelling voor de warme chocolademelk leveren wij een echte authentieke kraam inclusief de apparatuur en de voedingswaren. Zo hebben wij een apparaat om verse chocolademelk te maken! Onder de voedingswaren worden onder andere de verse melk, cacaopoeder, suiker en natuurlijk de slagroom verstaan!

Warme Chocolademelk & Personeel

U kunt de kraam eventueel inclusief professioneel personeel huren! Ons personeel zal ervoor zorgen dat al uw gasten voorzien zijn van een heerlijke kop warme chocolademelk en zeer tevreden zullen zijn. Voor meer informatie over ons personeel kunt u het beste contact met ons opnemen.

Warme Chocolademelk & Transport

Wij leveren de kraam in heel Nederland en België, tegen een voordelig tarief! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Voor meer informatie, tarieven, of een offerte neem contact met ons op!

Copyright © 2018 Manieu Internet Services